?

Log in

 
 
05 September 2018 @ 07:13 pm
introduction post  





Welcome
to my journal




 

From now on my journal is going to SEMI-FRIENDS only.
It's like 88% locked (includes fangirling and real life) and 12% unlocked (almost all of my works) xD
Check my PROFILE PAGE, so you can know more about me.
And if we have the same interest, just add me and leave comment here, so I can added you back for sure.



Hello there, Kazu's here 
Using this journal since 2005
. A 20 years-old girl. I am an Indonesian, that's why I love to talk and meet with new people. And you can tell from my failed English XD 
I'm going to university, major in Japanese Language. Yeah, that's my dream to work in Japan. As what? Dunno.. as long as I can work there XD You may call me insane, but YES, I AM A JAPANESE ADDICT!
Love their language, their culture, their foods, their fashion, their music, their movies, their gay guys, and many more. I have a lot of hobbies. Like singing, acting, dancing, writing, watching Japanese drama, and sometimes compose songs.
I'm a Yasuda Shota, a blue ranger and a singer for hachi_n_theband .
I also have a writing journal katatsumori , where I and Phin, post our fics.
Please support them, Y/Y? 


I'm currently in love with Kanjani8. So, my fandom is totally goes to them. Beware, I would spams, flails, screams, shouts, nosebleeds, and cries in happiness in the same time, if it's all about them! 
I won't bite you! I only bites Subaru and Shota or you can call them Subassan/Yasuba. Huh, you don't know who they're? How comeeee?! They're the sweetest couple in the whole world! Trust me! But, there's also Tatsu, who loves Shota as much as Subaru! So, why they can't share Shota equally like I DID?? And of course they SHOULD share Shota with Yoko, Hina, Maru, and Ryo! Shota born to be loved by ALL OF US! He's just sweet and caring and loving and he can do almost anything, INCLUDES STOLE MY HEART FROM SAKURAI SHO.
OH, UNBELIEVABLE 


I LOVE

KANJANI8 ARASHI SAKURAI SHO YASUDA SHOTA YOKOYAMA YU OHKURA TADAYOSHI MARUYAMA RYUHEI SHIBUTANI SUBARU MURAKAMI SHINGO NISHIKIDO RYO YASUBA OHYASS RECOMEN SAKURAIBA TODA ERIKA FUKUDA SAKI BREAD MELON JAZZ FASHION JAPANESE FOOD SINGING ACTING DANCING HACHI











AND I LOVE YOU




free counters
Tags:
 
 
 
上裕間 一木kazukiayuuma on August 1st, 2010 11:24 am (UTC)
Re: Kya!
OMG!! Sy sering bgt liat ID-mu berkeliaran di Eden, tp ngga pernah nyangka kalo kau orang Indonesia!!! Waaaah~ senangnya!!! xDDD
Pasti pasti.. mari menjadi teman!!! Seneng bgt ketemu eighter indo, karena nyarinya susah setengah matiiiii D:
Dan terlebih..... kau tinggal di Bandung? Seriusaan?? Sy jg di Bandung looh!!! Gilaaa.. ini takdir bgt yg mempertemukan kita, wakakakak xDDD

Oh Yasu?? Ga usah ditanya.. Cinta mati deh pokoknya!!! <333 Iyaa, penasaran bgt sm PoP yg bagian dia x3

Btw, namamu siapa? :D
sonia_sansonia_san on August 3rd, 2010 02:30 pm (UTC)
Re: Kya!
Hohohooo, saya juga sering banget liat nama kakak di eden *ngakakguling guling* dan ternyata orang indo dan ternyata hachi n the band pula *ketawalagi*


Bener, nyari eighter susah banget di indo QAQ,,, ah sudahlah >w<~~~! sayang sekarang tinggal di Karawang ntar kuliah di bandung, kayaknya mau masuk UNPAD. kakak kuliah di mana sekarang? bandung asyik ih banyak otakunya *sirik mode: ON*


saya sonia, dipanggil na-chan di sekolah,,, baru jadi eighter 5 bulan *penting(?)* tapi udah maniak gini, heheh. Kak, itu sering denger club8 4/6, 5/6 maksudnya apa, sih?
上裕間 一木kazukiayuuma on August 3rd, 2010 02:56 pm (UTC)
Re: Kya!
Waaah... tau hachiandtheband jg ternyata xDD Haduuuh, memang takdir nih! lol

Ooh.. jd skrg masih di Karawang? Taun ini masuk kuliah atau masih sekolah? Ayo ayo cepet ke Bandung biar kita bisa bertemu dan berfangirling Eito bersama, huahahaha xDD
Aku kuliah di Widyatama, baru masuk tahun ini (pdhl umur udh mau 20, wakakak) lol

Gpp.. mau brp lama pun jd Eighter ga masalah.. Mau baru, mau lama, yg penting kita sm2 menyukai dan mendukung mereka sepenuh hati, betul?? (ciee lebay) xDD

Ooh.. itu club Eight pas pertama2.. Jd mereka update setiap hari dlm 6 hari terakhir sblm waktu itu Wonderful World rilis.. Tp skrg udh ga ada tulisan gtu.. Namun club8 masih sebuah website yg sangat misterius ;P

Oke deh.. aku panggil Sonia yaa :)